Forint: jéggé fagyva

A bankközi devizapiacon a befektetők a Fed esti kamatdöntésére figyelnek, addig devizakereskedők szerint nem is fog történni semmi.
NAPI Online, 2007. szeptember 18. kedd, 10:10

Az eurót 255,50 forinton jegyezték tízkor, ami megegyezett a tegnap esti, és a ma reggeli árfolyammal is. A forgalom alacsony, és a régióban sincs értékelhető mozgás - mondta az ING devizakereskedője. A szakember hozzátette, hogy az esti ülésen legnagyobb esélye a 25 bázispontos kamatvágásnak van. A dollár árfolyama 184,20 forint volt, ami ugyancsak szinte változatlannak mondható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK