Forint: két unalmas nap várható

Némileg gyengült a forint árfolyama a bankközi devizapiacon, ahol a forgalom a szokott módon minimális volt. Az elkövetkező két napban azonban még ekkora aktivitásra sem lehet számítani.
Kummer Krisztián, 2004. november 24. szerda, 16:40
Fotó:

Meglehetősen unalmas napot zárt a bankközi devizapiac forint szekciója. A vártnak megfelelően nem változtatott az alapkamaton a lengyel jegybank, a régiós nyomás miatt pedig az euró 245,30 forintig hízott kora délután, ám ez volt minden izgalom, amivel a piac szolgálhatott. A jegyzés késő délutánra visszacsúszott 244,90/245,10 forintig, ami mintegy fél forinttal magasabb szint, mint egy nappal korábban. A dollár világpiaci gyengülése 186,30-as szintig tolta vissza a jegyzést a hazai fizetőeszközzel szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK