Forint: ma sem történt semmi

Ahogy arra számítani lehetett, a bankközi devizapiac forint szekciójában semmi érdemleges nem történt pénteken.
Kummer Krisztián, 2004. november 5. péntek, 16:15
Fotó:

A délelőtti állapothoz képest nem sok minden történt a piacon, bár az euró beleerősített és 245,65/70 forintra jött fel a napközben jellemző 245,45/60 forintos szintről. A dollár a jó makroadatnak köszönhetően két forinttal drágult mintegy fél órás időtartamra, negyed ötkor azonban már ismét csak 190,80 forinton állt a jegyzés - mondta el Kosárszky Gábor, az ING Bank üzletkötője. A régió főbb devizáival sem történik semmi említésre méltó, így ebből az irányból sem érte hatás a forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK