Forint: még nem indult be a gőzhenger

A bankközi devizapiacon mérsékelt izgalmakról lehet beszámolni, az euró jegyzése 252,60 és 253 forint között ingadozott, ami kismértékű forintgyengülést jelent csütörtök estéhez képest.
NAPI Online, 2007. november 9. péntek, 10:18
Fotó:

Az ING devizakereskedője elmondta, hogy a forgalom egyelőre alacsonynak mondható. A zöldhasú számára az elmúlt hetekben megszokott program szerint telt a nap első fele: gyengült. Az euróval szemben 1,4700 fölé tért vissza, forintban pedig 172-t kellett érte adni, ami megközelítőleg egy forinttal kevesebb, mint a csütörtök esti árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK