Az euró jegyzése a 263,50-es szint érintése után kora délelőtt 263 környékére állt be, majd hirtelen irányváltással 261,50-ig esett. Délutánra ismét változott a helyzet, a kurzus fokozatosan 263 forintra kúszott fel. A dollár is hullámvasutazott, a 207 és a 209 forint közötti sávban mozogva. A forint napközbeni erősödése és ingadozása ezúttal is opciós ügyletekkel, valamint az alacsony forgalommal volt magyarázható. A hosszú hétvége miatt többen, elsősorban a hazai szereplők zárhatták pozícióikat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!