Forint: megjavult a kereskedési rendszer

A devizapiacon a nyitás után kisebb fennakadást okozott, hogy a kereskedési rendszeren belül csak az elektronikus bróker platformja működött, de a hibát kijavították, így újra zavartalan a kereskedés.
Kolozsi Pál, 2005. július 27. szerda, 10:00
Fotó:

A piac mindemellett nyugodt, az eurót 245,45 forinton jegyzik, a dollár pedig 204,50 forinton áll, azaz a jegyzések gyakorlatilag nem változtak sem reggelhez, sem pedig tegnap délutánhoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK