Forint: minden reggel ugyanolyan

Ez a reggel is úgy kezdődik, mint a többi, a bankközi devizapiacon a már jól ismert árfolyamok az érvényesek.
Ádám Viktor, 2004. november 10. szerda, 10:02
Fotó:

Mára sem várunk komolyabb elváltozást a beteg állapotában - kommentálta a bankközi devizapiac folytatódó eseménytelenségét az ING Bank munkatársa. Kosárszky Gábor tájékoztatása szerint az euró továbbra is 245,30, az amerikai fizetőeszköz pedig 190 forint körül áll, 1,29 körüli euró/dollár árfolyam mellett. Forgalomról, likviditásról nemigen lehet beszélni, a régió piacain sincs nagy élet. Tegnap a maihoz képest még nagy is volt a mozgás, az euró jegyzése 245,00-245,50 között ingadozott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK