Forint: mozdulatlan a piac

Nagyjából a pénteki zárószinten kereskednek a forinttal a bankközi devizapiacon, a forgalom pedig minimális - mondta el a NAPI Online-nak Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője.
NAPI Online, 2006. április 3. hétfő, 09:51
Fotó:

Az eurót valamelyest 264 forint alatt jegyzik, ami egy kicsit a pénteki zárószint alatt van. A piacon a forgalom minimális, a dollár 218,80 forintot ér.

Piaci értesülések szerint a forint pénteki erősödése mögött az állt, hogy a befektetők lezárták első negysedéves pozícióikat, ami akkor jellemzően euróeladást jelentett. Ezt előbb-utóbb korrekció követheti - fejtette ki Kolba.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK