Nyitáskor komolyabb erősödést mutatott az árfolyam, az euró jegyzése 251,20 forintig süllyedt, kereskedők emögött stop-loss ügyletek beindulását sejtik. A nyitás után megkezdődött a korrekció, az euró 252,20 forintig erősödött vissza, majd 252,10 forint körül látszik megállapodni. A kötvénypiacon tartanak az eladások, emelkedik a hozamszint, így ezzel nem magyarázható a forint erősödése. felbukkantak régiós átcsoportosításokról szóló magyarázatok is, ezek alapját a lengyel politikai bizonytalanságok adhatják.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!