Forint: nem jött be senki...

A bankközi devizapiacon a tegnapi forgatókönyv ismétlődik, az euró jegyzése stabilan állt egy helyben.
NAPI Online, 2007. október 3. szerda, 10:21
Fotó:

Az ING devizakereskedője kis túlzással úgy fogalmazott, hogy olyan a piac, mintha nem ment volna be dolgozni senki, hozzátette, hogy a minimális forgalom mellé mozdulatlan régió társul. Az euró jegyzése 251,50 forint közelében állt kevéssel tíz után, ami nem jelentett érdemi változást a tegnap esti kurzushoz képest. A dollár árfolyama 177,30 forint volt, ami ugyancsak minimális elmozdulást takart.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK