A piacon a csütörtöki is csendes napnak ígérkezik, és jelenleg nem látszik a vevők újabb hulláma - mondta el Ötvös Mihály, a Commerzbank devizaüzletágának vezetője. A forint mellett a régiós devizák, így a zloty esetében is ez a helyzet.

A hangulat inkább kockátarkerülő, de a tegnap reggelinél kedvezőbb; bár a Wall Street enyhe mínuszban zárt szerdán, az ázsiai piacok emelkedni tudtak.

A dollár valamicskét erősödött az euróval szemben, az euró árfolyama 1,4050 dollár körül áll.

A kereskedő nem számít nagy mozgásra a csütörtöki napon, a 11 órás eurózónás makroadat és a délutáni amerikai munkaerőpiaci indikátor kisebb izgalmat okozhat a piacon.

Az euró árfolyama 10 óra után nem sokkal 269, a dollár 191, 30/40, a svájci frank pedig 176 forint körül tartózkodik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!