Az eurót reggel 270,50-60-on jegyezték, az árfolyam ezt követően 271,70-ig emelkedett, majd 271,20-ig csökkent. A mozgások mögött nincs komoly forgalom, az érdeklődés a szabadságolási szezonnak megfelelően alacsony. Az árfolyamra ható fontosabb makroadat a héten nem lesz. Kolba a következő napokra sávos kereskedésre számít, melynek két széle 269,50 és 272,50 lehet. A dollárral 213 forint körül kereskedtek a nap elején.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!