Forint: nyugodt nap, egy érdekességgel

Nem történt nagy változás a forint árfolyamában a mai nap folyamán.
NAPI Online, 2006. augusztus 23. szerda, 15:14
Fotó:

Az euró árfolyama 275,50 forintról indult, 275 alatt is járt, délután három óra környékén pedig ismét a reggeli rajtnál feljegyzett szint körül járt az árfolyam - számolt be a mai napról Geszti Pál. Az ING devizakereskedője egy érdekességet azonban kiemelt: a piacon forint/zloty-konverziókra is volt példa, vagyis a lengyel devizát adták, a magyart pedig vették a befektetők. Bár előfordul az ilyen, de nem egy megszokott dolog, a két deviza ugyanis általában azonos irányban szokott mozogni.

Szakértők szerint hacsak valamilyen jelentősebb hír nem érkezik - az MNB hétfői kamatdöntéséig jelentősebb elmozdulás nem lesz. Ugyanakkor a gyengülésnek nagyobb a valószínűsége, mint az erősödésnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK