Az eurókurzus valamivel gyengült, 10 óra körül 249,50 forint állt - mondta Kolba Miklós, az ING szakértője, hozzátéve: a régió is csekély mértékben erősödött. A dollár gyengült, így forinttal szembeni kurzusa 206,80 forintra változott. Kolba szerint ma 249,50 és 251 forint között mozoghat az eurókurzus, különösebb izgalomra egyelőre nincs kilátás, jelentősebb mozgást az államháztartás októberi helyzetéről szóló hétfői pénzügyminisztériumi tájékoztatás generálhat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!