Bár a lengyel belpolitikai bizonytalanságok ma is a megmozgatták a zloty kurzusát, a forint pozícióját ez a legkevésbé sem befolyásolta. Az euró napközben 242,15/20 forintig is "gyengült", délután azonban ismét a tegnapival megegyező 242,30/40-es árfolyamra állt be. A zöldhasú kurzusa az euró/dollár jegyzésének mérséklődése nyomán 184,40/50 forintra növekedett, ami mintegy 10 filléres erősödést jelent. Kolba Miklós, az ING Bank tradere szerint holnap is hasonlóan érdekfeszítő napra lehet számítani a forint piacán.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!