Forint: tovább zuhan a dollár

Folytatódott az amerikai fizetőeszköz értékvesztése a bankközi devizapiacon, a kurzus már a 190-es határ felé közelít. A gyenge reggeli forgalom délutánra ugyan némileg megélénkült, ám így is nagyon harmatos volt.
Kummer Krisztián, 2004. november 4. csütörtök, 17:20
Fotó:

Csaknem egy hónapos mélypontra került csütörtökön az euró árfolyama a forinttal szemben a bankközi devizapiacon, amikor 245,25 forinton is született kötés a közös európai fizetőeszközre. A délutánra némileg megélénkülő forgalomban aztán 245,50/60 forintra módosult a jegyzés, ami alig pár fillérrel gyengébb helyzet az egy nappal korábbinál. A dollár továbbra is lejtőn van a forinttal szemben, a 190,40/60 forintos zöldhasú sem hozta meg a befektetők kedvét a nagyobb mértékű dollárvásárláshoz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK