Forint: újabb hullám jön?

Ma az euró/forint árfolyam kereken 266 forinton is járt – ez volt az "alja" a piacnak –, de a késő délelőtti órákban már 267,75-ig erősödött az euró.
NAPI Online, 2006. március 29. szerda, 11:01
Fotó:

A piacra nem volt jó hatással a tegnapi amerikai kamatemelés sem, e mellett a költségvetés jelenlegi állapota, a választások közeledte sem erősíti a forint helyzetét - mondta lapunknak a Hamilton Tőzsdeügynökség üzletkötője. A megszokotthoz képest egyébként erős forgalom volt/van. Az elkövetkező másfél hónappal kapcsolatban elmondták, az euró/forint árfolyam alighanem meghaladja majd a 270-es szintet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK