Forint: újra 192 alatt a dollár!

Az elmúlt napokhoz hasonló gyenge forgalomban alig változik a forint árfolyama a bankközi piacon, a dollár kurzusa 192 forint alatt tanyázik, bár reggel egy ideig izmosodott a magyar devizával szemben az amerikai pénz.
Komócsin Sándor, 2006. december 5. kedd, 10:04
Fotó:

Továbbra is decemberinek, azaz igen szerénynek mondható a forgalom a bankközi devizapiacon. A magyar valuta a régióval együtt mozogva kicsit erősödött, 255,80 forint/euróról 255,30-ra, a dollár 191,70 körül ingadozott délelőtt, bár a kereskedés kezdetekor 192 forint fölé is benézett az árfolyam.

Geszti Pál, az ING Bank kereskedője szerint 254 és 258 forint között mozoghat az euróárfolyam a következő napokban, januárig valószínűleg nem lesz lényeges változás. Akkor erősödésre számítanak a szakértők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK