Forinterősödéssel indul a nap

A csütörtök délutáninál egy forinttal lejjebb állt péntek reggel az euró.
NAPI, 2010. február 26. péntek, 07:43
Fotó:

A csütörtök délutáni, 271,20 forint körüli szintek után péntek reggel fél nyolc tájban 270,20 körül állt az euró kurzusa, vagyis erősödött a hazai deviza. Hasonló volt a helyzet a svájci frank esetében is, az árfolyam 184,50 alá került, míg a dollár 199,10-nél járt.

Mindennek hátterében az áll, hogy a dollár gyengült az euróhoz képest, a keresztárfolyam 1,3580-nál állt, de korábban 1,36 közelében is megfordult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK