Forinterősödést vár az RBC

Decemberre 280 forintos, 2011 végére pedig 270 forintos euróárfolyamat prognosztizál Nigel Rendell, az RBC feltörekvő piaci elemzője, aki szerint a költségvetési hiánycél tartására Matolcsy György gazdasági miniszter által tett ígéret drámai változást jelent a magyar kormányzati retorikában, és sokkal kedvezőbb kilátásba helyezi az magyar pénzügyi eszközök megítélését - számolt be a Bloomberg.
NAPI, 2010. szeptember 10. péntek, 18:45
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK