Az UniCredit elemzőinek számításai szerint forint ellenében történő zloty vásárlásával 8,2 százalékos hozamot lehet elérni, hiszen egy zlotyért hétfő délután 64,67 forintot kértek a bankközi devizapiacon, az olasz banknál pedig arra számítanak, hogy a zloty további erősödése mellett a forint pozíciói meginoghatnak.

Devizapiaci helyzetjelentésünket itt olvashatja.

Ezen felül az olasz pénzintézet lezárásra javasolja az euró ellenében még június 9-én ajánlott forint vételét, miután a magyar fizetőeszköz elérte a 265-ös célárat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!