Forintgyengülést hozott a délután

A bankközi devizapiacon pénteken délelőtt mérsékelt izgalmakról lehetett beszámolni, délutánra azonban megélénkültek a befektetők.
NAPI Online, 2007. november 9. péntek, 15:31
Fotó:

Az euró árfolyama délelőtt egy szűk sávban, 252,60 és 253 forint között ingadozott, ami kismértékű forintgyengülést jelent csütörtök estéhez képest. Később ahogy a nemzetközi tőkepiacokon felerősödött a pesszimista hangulat, a forint a régiós társakkal együtt gyengült, az árfolyam 254-ig emelkedett, majd fél négyre 253,50 forintig korrigált. A zöldhasú számára az elmúlt hetekben megszokott program szerint telt a nap első fele, a forinttal szemben 171,60-ig gyengült. A délután itt is fordulatot hozott, az árfolyam 172,50 forintig emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK