Forintpiac: mélyen szánt a dollár

A bankközi devizapiacon péntek délután a forint 11,15 százalékon állt az intervenciós sáv erős oldalán. A forgalom minimális volt, a dollár napközben 222 forintos szint alá is benézett.
Kummer Krisztián, 2003. március 7. péntek, 16:26
Fotó:

A bankközi forintpiacon a mozgás a szokásos péntek délutáninál is gyengébb volt, a forgalom alig haladta meg a nullát - tájékoztatott minket Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője. A közös európai valuta árfolyama 245,20/30 forinton állt. A zöldhasú tovább gyengült, az euró napközben az 1,103 szintet is elérte a dollárral szemben. Ennek megfelelően az amerikai valuta itthon 221,60/80 forintos árfolyamon is járt, majd délután 222,40/70-es szinten stabilizálódott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK