Forintpiac: most az olajra figyeljünk

Egyelőre nincs mozgás a forintpiacon, jelenleg 245,50 forinton jegyzik a közös valutát, és ez szint egyelőre stabilnak tűnik.
Csernátony Csaba, 2004. november 2. kedd, 09:45
Fotó:

Fenyőházi Ervin, az ING Bank szakértője nem is vár különösebb változást, a kurzus maximum 247 forintra emelkedhet. Az amerikai elnökválasztás nem befolyásolja a piacot, a befektetőket főként az olajár érdekli. Amennyiben a fekete arany továbbra is lejtőn marad, az erősítheti a dollár pozícióját az euróval szemben. A bankközi devizapiacon egyébként a zöldhasút 192,30/40 forinton váltják.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK