Forintpiac: tart a likviditásbőség

Csendes kereskedéssel zárta a hetet az állampapírpiac, a referenciahozamok trend nélkül és csak kismértékben változtak. A bankközi forintpiacon a jelentős likviditásbőség miatt az overnight kamatok záráskor némileg az előző napi szint alatt, 9 1/4–9 1/2 százalékon álltak. A bankközi devizapiacon a nemzetközi tendenciákat követve jelentősen, több mint 5 forinttal gyengült a dollár, miközben a hazai fizetőeszköz nem mozdult el az intervenciós sáv erős szélétől.
NAPI, 2001. április 20. péntek, 17:40
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK