Forintpiac: uborkaszezon, szűk sáv, jövő héten erősödés

A bankközi devizapiacon minimális forgalom mellett, egész nap szűk sávban maradva, a tegnapi árfolyamon cserélt gazdát a forint.
NAPI Online, 2005. július 22. péntek, 16:56
Fotó:

Fél négy körül az euró forintkurzusa a tegnapival megegyező 245,60/80 volt, a dollárt 202,25/45 forinton jegyezték, mintegy 80 fillérrel erősebben a 201,50 forint körüli csütörtöki jegyzésnél. A jövő héten a forint további erősödésére számítanak a piacon, mivel a befektetők bizalma egyelőre töretlennek látszik a régió valutái iránt - mondták el kereskedők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK