Forog az RFV

Az RFV Nyrt. két fő részvényese tovább növelte a közkézhányadot.
NAPI Online, 2008. május 5. hétfő, 12:08
Fotó:


Soós Csaba, az RFV Nyrt. igazgatóságának elnöke április 30-án 281 darab 10 forint névértékű RFV-részvényt értékesített 3000 forintos átlagáron az Erste Befektetési Zrt. segítségével. A tranzakciót követően Soós 1 234 248 darab RFV-részvénnyel rendelkezik - adta hírül a társaság.

Makra József vezérigazgató április 30-án ezer darab 10 forint névértékű RFV részvényt értékesített háromezer forintos átlagáron, ezután 754 100 részvénnyel rendelkezik. Az nyrt. fő tulajdonosai további értékesítéseket terveznek a közeljövőben, ezzel is elősegítve a papír likviditását.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK