Fotexnet: nem vész el, csak átalakul

A Fotexnet Kft. az általa működtetett „FOTEXnet.hu Aruhaz” átalakítása miatt várhatóan a következő év márciusáig szünetelteti ezen tevékenységét – jelentette be a BÉT oldalán megjelent közleményében a Fotex Rt., a Fotexnet Kft. anyavállalata.
Szabó Márta, 2004. október 27. szerda, 09:01
Fotó:

Az átalakítás során az áruházat "bevásárló központ" jellegűvé szervezik át.
Az áruház által lebonyolított forgalom elérte azt a pontot - fogalmaz a közlemény - , ahol ezen tevékenység a vásárlások megnövekedett száma miatt a jelenleg működtetett rendszerben, a Fotex Csoport által elvárt színvonalon további fejlesztés nélkül nem megoldható. A "bevásárló központ" jellegű értékesítési felület fejlesztésével bővíthető értékesítési pontok létrehozásával kíván a társaság a vásárlók rendelkezésére állni.
Az áruház átalakítása alatt továbbra is folytatja a Fotexnet valamennyi - az áruházi értékesítésen, és a hozzá kapcsolódó "Ingyenlottó"-n kívüli - tevékenységét: változatlanul működik tovább a DVDrent.hu online DVD kölcsönző; a FOTEXnet.Research online panel; az FTC.hu; az MTK. hu; a Fotex online fotókidolgozás, az Apple Store; a HIX levelező rendszer; az újságkiadói tevékenység; a program-fejlesztési tevékenység és a Kft. által nyújtott egyéb számítástechnikai szolgáltatás.
A közleménnyel a társaság a "különféle sajtóorgánumokon megjelent tévinformációkra" kívánt reagálni.
A Fotexnet bezárásáról először a Magyar Hírlap Online számolt be, s az értesülést a mai Népszabadságban megerősítette Porkoláb Péter, a Fotexnet kft. ügyvezetője is. Porkoláb szerint a túl magas szállítási költségek miatt kellett leállni épp a karácsonyi csúcsszezon előtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK