France Télécom: kérjük tartsa részvényét!

Az RBS szakértői vételről tartásra rontották a France Télécom részvényeire vonatkozó ajánlásukat.
NAPI, 2009. augusztus 10. hétfő, 13:22
Fotó:

A Royal Bank of Scotland elemzői hétfői ajánlásukban már csak tartásra javasolták a France Télécom papírjait, arra hivatkozva, hogy míg a 2009-es bevételi tervek biztosítva látszanak, addig a jövő évi, 8 milliárd eurós szabad készpénzáramlásra (cash flow) vonatkozó előrejelzések túlzóak lehetnek.

A bróker szerint amennyiben a mobiltelefonok piacán várt bevétel-növekedés nem valósul meg, a társaságnak még akkor is nehezére eshet tartani magát a számokhoz, ha ragaszkodik ahhoz a tervéhez, miszerint akvizíciókba nem kezd, s a költségei szabályozását is a korábbi ütemben folytatja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK