Frankfurt és Párizs bal lábbal kelt

A vezető nyugat-európai tőzsdeindexek közül a londoni pluszban nyitott, a frankfurti és a párizsi mutató azonban csökkenéssel kezdte a hetet.
Kolozsi Pál, 2006. március 27. hétfő, 09:24
Fotó:

A londoni FTSE-100 6043 ponton forgott bő negyed órával a nyitás után, ami 0,11 százalékos pluszt jelent. A párizsi CAC-40 5211 pontos értéke mindeközben 0,13 százalékos csökkenést jelent, a frankfurti DAX 5964 pontos értéke pedig 0,14 százalékkal van a pénteki zárás alatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK