Az 1450 forintos árfolyamszint elérését követően újra vágtába kezdett az OTP, amely nem sokkal délután 2 óra előtt már 3 százalékos pluszban 1560 forintot ért. A BUX-ot is segítette a bankpapír emelkedése, a pesti parkett irányadó mutatója 2 százalékos emelkedésben volt 10 085 pontnál.

Az OTP részvények árfolyamát tegnap zárásban a bank sajátrészvény vásárlások révén támasztotta meg; a társaság a BÉT honlapján közzétett közleménye szerint 750 ezer törzsrészvényt vásárolt tegnap, 1502 forintos átlagáron, tovább növelve ezzel a sajátrészvény állományát, amely február 25-én 7,79 százalékot tett ki 19 716 637 darabbal.

A Mol 1,7 százalékos emelkedést mutat 9150 forinton, a Richternek pedig sikerült meglódulnia a reggeli szintekhez képest. A gyógyszerpapírral 23 300 forinton kereskednek, 2,2 százalékos árfolyam-előnnyel.

A Magyar Telekom napi csúcsán jár 544 forinton, ami 2,6 százalékos emelkedést jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!