Gázhálózatot szerelhet Mészáros Lőrinc cége

Bő 260 millió forintos tendert nyert a Mészáros és Mészáros Kft. a Vabekóval együtt. Az NKM Földgázhálózati Kft. gázhálózatán végezhetnek rekonstrukciós munkákat.
Herman Bernadett, 2020. április 8. szerda, 18:45
Fotó: NorthFoto

A Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó érdekeltségébe tartozó Opus Global arról értesítette a befektetőket, hogy a közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Vabeko Műszaki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel 70-30 százalékos arányban megosztott közös konzorciumban elnyert egy megbízást.

A tendert az NKM Földgázhálózati Kft. írta ki a szolgáltatási területén található gázhálózaton végzendő rekonstrukciós munkára. A legjobb ár-érték arányt tartalmazó ajánlatával a két cég egy 261 280 380 forint értékű konkrét szerződés megkötésére és feladatok elvégzésére lett jogosult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK