Genesis-tőkeemelés: napelemre kész

A Genesis Energy 100 millió eurós tőkebevonást készít elő a folyamatban lévő spanyol és ázsiai napelem-gyártó projektek folytatásához.
NAPI Online, 2007. november 12. hétfő, 14:08
Fotó:

A Genesis Energy közleménye szerint a cég tőkeemelést hajt végre a magyar és spanyol leányvállalatában a napelem-gyártó projekt folytatása érdekében.

A Genesis vezetősége véglegesítette az STP Technologies leányvállalatának, az STP Production felvásárlásáról szóló döntést. Az ázsiai cég felvásárlása révén a Genesis elkezdheti az ázsiai napelem-gyártó bázisának kiépítését.

A Genesis részvényeinek árfolyama 5,45 százalékkal 1875 forintra esett vissza hétfőn kora délután a BÉT-en, 57 millió forintos forgalom mellett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK