Geotermiában utazna a Mol-lal az RFV

Hőenergia hasznosítása céljából történő együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a Mol és az RFV - áll az utóbbi társaság közleményében.
Józsa Bernát, 2011. március 1. kedd, 10:05
Fotó:

A cégek 5 éves időtartamra szóló, nem kizárólagos szándéknyilatkozatot írtak alá, mely szerint a két cég geotermikus és/vagy fosszilis alapú kapcsolt rendszerű hőprojektek felkutatásában és megvalósításában működik együtt.

A jövőben a MOL a kutatás, kútfúrás, valamint villamos áram termelés területén, az RFV a hőszolgáltatás és elosztás területén vesz részt a jövőbeli potenciális közös projektekben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK