A cég közleménye szerint ugyanis az elhúzódó cégbírósági eljárás hátterében az áll, hogy a Magyar Államkincstár a - mindössze 3000 forint összegű, eljárási szempontból viszont nélkülözhetetlen - közzétételi díj befizetéséről szóló igazolást hétfőig, többszöri kérés ellenére sem juttatta el a társasághoz. Márpedig az alaptőke-emelés cégbírósági bejegyzésének feltétele, hogy elektronikus akta formájában az üggyel kapcsolatos valamennyi szükséges dokumentációt a cégbíróság részére a társaság megküldje.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!