Szegner Balázs, az Equilor Befektetési Zrt. üzletág igazgatója elmondta, hogy a hangulat továbbra is borús a görögországi aggodalmak miatt, az euró háromhavi mélypontjára gyengült a dollárhoz képest. Az ázsiai piacok zárása nem mutatott irányt, de az európai határidős indexek 1 százalék körüli veszteséget jeleznek. Ezért Szegner Balázs szerint a BUX várhatóan mínuszban nyit, és nap közben is enyhe veszteségben maradnak az árfolyamok. A magyar piacon a befektetők az OTP és a Mol keddi gyorsjelentésére várnak - tette hozzá.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!