A főbb mutatók közül az FTSE 100 0,34, a DAX 0,29, míg a CAC-40 0,54 százalékos mínuszt mutatott csütörtök délelőtt. A leginkább ismét a bankszektort ütik a befektetők, a Santander és a BNP Paribas egyaránt 1 százalék felett gyengült. Görögország Standard & Poor's általi szerda esti leminősítése után a National Bank of Greece újabb 4,7 százalékot zuhant. Az Antena 3 spanyol tévécsatorna árfolyama 6,3 százalékot ugrott, miután a társaság bejelentette, egyesülni fog a La Sexta tévécsatornával. Szektortársa, a Gestevision Telecinco 6,2 százalékot erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!