Gőzerővel vesz a Richter

A Richter Gedeon 2007. november 5-én 8617 darab saját részvényt vásárolt a UniCredit Bank közreműködésével 37 518 forint átlagáron.
NAPI Online, 2007. november 6. kedd, 11:46
Fotó:

A társaság emellett 30 000 darab saját részvény Budapesti Értéktőzsdén történő vételére adott megbízást a UniCredit Bank részére. A társaság a részvényeket a PM által elismert munkavállalói értékpapír-juttatási programjához kívánja felhasználni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK