Graphisoft a Prime Standard kategóriában

A Frankfurti Értéktőzsde átalakulása után a Graphisoft ezentúl a Prime Standard kategóriába szerepel - jelentette be a tőzsdei társaság.
Madarász János, 2003. január 8. szerda, 12:19
Fotó:

A német tőzsdén az új struktúra keretében két piaci szegmenst alakítottak ki: a General Standard-et a kis- és középvállalatoknak, amelyek főként német befektetői körrel rendelkeznek és a német tájékoztatási követelményeknek felelnek meg. A másik szegmenst, a Prime Standard-et, a nemzetközi befektetői körrel rendelkező, a nemzetközi tájékoztatási követelményeknek eleget tevő nagyvállalatok számára hozták létre, s ide tartozik a Graphisoft.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK