A Nemetschek AG március 21-ig 9,628 millió Graphisoft-részvényt szerzett meg, majd vételi jogával élve június 4-ig, az úgynevezett átadási időszak lezárultáig további 375 481 darab részvény tulajdonjogát szerezte meg. Ennek eredményeként a Nemetschek AG összesen 10 121 289 darab Graphisoft-részvény birtokol, ami 96,9 százalékos befolyást jelent a tőzsdei cégben.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!