Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az OTP 0,61 százalékot esett szerdán, így 9800 forinton kereskedtek vele záráskor. A Richter 0,81 pontos mínusszal 5505 forinton zárt, míg a Mol 2632 forintos árfolyama 2,88 százalékos csökkenés a nyitáshoz képest. A Telekom sem lógott ki a blue chipek közül: 421 forintos áron, 0,59 százalékos esésen zárt.

A nap nyertese az 1 milliós forgalom mellett 9,68 százalékot emelkedő Ehep lett, amely árfolyama így már 2040 forintra nőtt. A legnagyobb vesztes a 4,04 százalékos mínuszt hozó Őrmester volt szerdán.

Holnap az ECB ülése helyezhet nagyobb nyomást az európai, különösen a CEE-régió piacaira. Akkor dőlhet el a forint sorsa is.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!