Gyenge kezdés után jól zárta a napot a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a nyitást követő csekély erősödés, valamint egy jelentősebb délelőtti gyengülést követően, ebéd után hegymenetbe váltott, végül 1 százalékos növekedéssel zárta a napot. A vezető részvények a Mol kivételével erősödtek a pénteki záráshoz viszonyítva. A Magyar Telekom 3,6 százalékkal, a Richter 1,2 százalékkal, míg az OTP részvények 1,8 százalékkal értek többet, mint pénteken. A Mol 7,6 milliárd forintos forgalom mellett 215 forinttal, 1,5 százalékkal esett, így 14 960 forintra csökkent az ára.
NAPI Online, 2005. május 17. kedd, 16:41
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK