Gyenge mozgás az állampapírpiacon

Többnyire szerény, 1-5 bázispontos mértékben módosultak a referenciahozamok az állampapírok másodlagos piacán hétfőn. A stagnáló hároméves lejárat kivételével vegyesen változtak a benchmarkok. Míg két futamidő - a hathónapos és a tizenöt éves esetében 1 bázisponttal csökkent a hozam, addig négy esetben 1-5 bázisponttal nőtt a referenciahozam, amelyek így 7,11 és 8,02 százalék között alakulnak - derült ki az ÁKK tájékoztatásából.
NAPI, 2012. június 25. hétfő, 14:45
Fotó: Napi.hu

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK