Gyenge nyitás New Yorkban

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés szerdán az amerikai értékpapírpiacokon.
MTI-Eco, 2014. március 5. szerda, 16:13
Fotó: Napi.hu

A nyitás előtt közzétett foglalkoztatási adatok elmaradtak a piaci várakozásoktól. A nem mezőgazdasági ágazatokban foglalkoztatottak száma a felülvizsgált januári adatok szerint 11 hónapja, a friss februári adatok szerint pedig 10 hónapja a legkisebb mértékben növekedett.

New Yorkban a kereskedés kezdetén a DJIA-30 index 0,08 százalék, az S&P-500 index 0,06 százalék, a Nasdaq Composite index 0,03 százalék veszteséget mutatott.

Kedden az indexek tekintélyes, másfél százalékos nyereséggel nyugtázták az ukrajnai politikai feszültség enyhülését. A DJIA 1,41, az S&P 1,53, a Nasdaq Composite pedig 1,75 százalékkal emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK