A vezető index 22 866 ponton kezdte a keddi kereskedést ez valamivel több, mint fél százalékos mínusz a hétfői záráshoz képest. Az OTP-t az első kötésekben 5240 forinton vették, ami 40 forinttal marad el a hétfői záróártól. A Mol egy százalékkal alacsonyabban, 20 690 forinton állt a kereskedés megkezdése után röviddel, a Magyar Telekom árfolyama 4 forinttal, 669 forintra csökkent.

Egy százalékkal esnek a gyógyszergyári részvények is, a Richter árfolyama 46 550, az Egisé 20 700 forintig korrigált.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!