A nyitáshoz képest halványan gyengült délelőtt a forint a bankközi devizapiacon: az euró jrgyzése 253,20/30-ról 253,40/60-ra kúszott fel - tájékoztatott az ING Bank üzletkötője. Kolba Miklós arról számolt be, hogy a régió többi devizája is gyengélkedik. Idehaza gyenge érdeklődés és forgalom mellett zajlik a kereskedés, ám a holnap megjelenő makroadatok már némi változást hozhatnak. A dollár kora délelőtt 208,70/90-en állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!