A június első felére vonatkozó mutató értéke 83,7 pont lett a májusi 88,3 pont után, illetve a várt 87,8 ponttal szemben. Az adat átmenetileg némi támaszt adott az amerikai fizetőeszköznek azt követően, hogy dollár a vártnál kedvezőbb maginflációs adat nyilvánosságra kerülése után gyengült, hiszen az inkább a kamatcsökkentést várók álláspontját erősítette.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!