Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az euró jegyzése este hét előtt pár perccel 311,67 forintra gyengült, miután napközben a a devizapár kurzusa 311 és 311,69 forint közötti sávban mozgott.

A dollár a kora reggeli 247,95 forint körüli szintről estére 250,46 forintig gyengült, az 0,6 százalékos elmozdulást jelent a csütörtök késő délutáni szintekhez képest.

A svájci frankkal szemben péntek este - 0,3 százalékos gyengülést követően - 270,65 forintnál járt a magyar deviza. Napközben a devizapár kurzusa 269,59 és 270,72 forintos sávban mozgott.

Pénteken a dollár erősödött az euróval szemben, péntek este a közös európai pénz egységéért 1,2441 dollárt kellett adni, ami 0,5 százalékos dollárerősödésnek felel meg.

Képünk forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!