Gyengélkedik Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX péntek délelőtt a csütörtöki zárószintje alatt mozgott. A vezető részvények vegyesen teljesítettek.
Szabó Zsuzsanna, 2019. szeptember 6. péntek, 11:29
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A BUX péntek délelőtt fél 12 körül 0,4 százalékos mínuszban állt, 40 021 pontnál. A vezető részvények vegyesen teljesítettek. A Mol és a Magyar Telekom emelkedett, míg az OTP és a Richter esett.

Az OTP 1,2 százalékos mínuszban állt 12 400 forintnál.

A Richter részvényei 0,1 százalékos esést követően 4954 forinton forogtak.

Ezzel szemben a Mol 0,3 százalékot erősödött, részvényei 2904 forintot értek, míg a Magyar Telekom 0,5 százalékos drágulást követően 424 forintnál jártak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK