Gyengélkedik a forint

Reggel 8 óra körül gyengülésnek indult a forint a főbb devizákkal szemben.
Napi.hu, 2013. november 11. hétfő, 09:33
Fotó: Napi.hu

A magyar deviza az euróval és a svájci frankkal szemben 0,2, míg a dollárral szemben 0,1 százalékot gyengült. A közös európai deviza 297,40-ig szaladt, ahonnan fél 10-re kissé korrigálva 297 forintig erősödött vissza.  A dollár a kora reggeli órákban 222,38-ig ugrott, fél 10 körülre 222 forintig húzódott vissza a kurzus. A svájci frankot 240,95 forinton jegyezték, miután a devizapár kurzusa a reggeli órákban már 241 forint fölötti szinteket is megjárta. Eközben az eurót 1,3372 dolláros árfolyamon jegyezték a péntek késő délutáni 1,3359 után.

Hétfőn az Egyesült Államokban a háborús veteránok ünnepe miatt munkaszüneti nap lesz, az adatközlés mellett a részvény- és kötvénypiacok is szünetelnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK